Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLILI STE DA ONE TO NE BI NIKADA URADILE? Pevačice se prežderavale pa se onda i sporečkale zbog hrane (VIDEO)

Dve naše popularne pevačice, Milica Todorović i Emina Jahović nedavno su snimile spot za novu pesmu. U pauzama snimanja, odmarale su se i uživale u hrani.

Mnoge je iznenadilo šta pevačice jedu s obzirom na to da obe imaju sjajne figure pa je bilo nezamislivo da ih bilo ko vidi kako tamane ova slatka i slana jela. Ipak, i to se dogodilo, a obe su očigledno veliki hedonisti koji sami sebi kroje ishranu zarad što bolje linije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako izgleda Emina na snimanju spota sa Milicom Todorović! (foto)

Izvor: Svet, 24.Jul.2017

Emina Jahović i Milica Todorović danas snimaju spot za duet “Limunada” na jednoj poljani u okolini Beograda.. . Dve pevačice su na 40 stepeni snimale kadrove i nisu krile oduševljenje što će njihova pesma konačno ugledati svetlost dana.. . Obe se nadaju da će “Limunada” postati veliki...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.