METAK KAO OPOMENA! SAČEKUŠA ZA ŽESTOKOG MOMKA: Naočigled žena i dece pucano na srpskog MMA borca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 09:40

METAK KAO OPOMENA! SAČEKUŠA ZA ŽESTOKOG MOMKA: Naočigled žena i dece pucano na srpskog MMA borca

U brzoj i efikasnoj akciji policijskih službenika, uhapšena su dvojica mladića koji se sumnjiče da su pucali na Filipovića.

Na Vladimira Filipovića, poznatog MMA borca pucano je u četvrtak oko 16 časova ispred kafe bara "Kleopatra" u Odžacima. Sačekuša koja je odigrala naočigled brojnih svedoka među kojima je bilo i žena i dece samo je logičan nastavak prošlogodišnje "opomene" kada je Filipoviću zapaljen automobil, tvrde upućeni.

Vatra je otvorena dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Filipović prolazio svojim automobilom pored kafića. Na svu sreću nije pogođen.

N.N. stanovnik Odžaka za RTV rekao je da je to što se dogodilo samo nastavak onoga što u ovom kafeu i oko njega traje godinama.

- Svi znaju da se ovde sastaju kriminalci, da je vlasnik kafea na poternici i u bekstvu, ali lokal i dalje radi, a vode ga sumnjivi tipovi. Neko mora da zašti građane od toga - kategoričan je on.

Inače, Filipoviću je prošle godine ispred porodične kuće zapaljen automobil.

Upućeni kažu da mu je to bila "poruka" i da je današnja "sačekuša" samo logična posledica te pretnje, ali takođe veruju da pucači nisu imali nameru da ga ubiju već da je to bila još jedna akcija zastrašivanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.