MADURO PROGLASIO POBEDU VENECUELE: Otišao je, otišao, sam samcit, ovo je naš trijumf

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 11:19

MADURO PROGLASIO POBEDU VENECUELE: "Otišao je, otišao, sam samcit, ovo je naš trijumf"

Predsednik Venecuele opasno zagrmeo

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro pozvao je novog američkog predsednika Džozefa Bajdena da prekine sa demonizacijom te zemlje i okrene novi list u odnosima.

- Pozivam novu administraciju Amerike da prevaziđe demonizaciju bolivarske revolucije i Nikolasa Madura i zatvori stranicu laži, demonizacije i mržnje prema Venecueli - rekao je Maduro.

On je pozvao Bajdena da ispravi velike greške i izrazio nadu da će odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema njegovoj zemlji sa dolaskom nove administracije biti revidiran.

#EnVideo| Pdte. @NicolasMaduro: Se fue Donald Trump, el imperio queda, pero también queda una Venezuela de pie y victoriosa, una Venezuela que quiere paz, estabilidad, recuperación y progreso#4AñosCarnetDeLaPatria pic.twitter.com/fpIT2e21Ox

— VTV CANAL 8 (@VTVcanal8) January 21, 2021

- Smatram da je važno da parlament i Komisija za spoljnu politiku prouče i iznesu zakonodavne i političke inicijative s ciljem uspostavljanja novih odnosa između SAD i Venecuele - rekao je Maduro.

Želimo da unapredimo naše odnose, da oni budu zasnovani na uvažavanju, uzajamnoj saradnji. U svom obraćanju nije propustio priliku da se osvrne na bivšeg predsednika Donalda Trampa.

- Otišao je Donald Tramp, otišao, otišao.. Mi smo ga pobedili. To je pobeda Venecuele. Otišao je sam samcit i to je naš trijumf - poručio je Maduro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.