Lunu pitali da izabere između Cece i Karleuše: Đoganijeva se zamislila, pa otvorila dušu

Izvor: Večernje novosti, 14.Dec.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lunu pitali da izabere između Cece i Karleuše: Đoganijeva se zamislila, pa otvorila dušu

Luna Đogani često se nalazi u centru pažnje, a tokom intervjua u jednoj emisiji pitali su je da bira između dve poznate pevačice, Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše Luna Đogani često se nalazi u centru pažnje, a tokom intervjua u jednoj emisiji pitali su je da bira između dve poznate pevačice, Svetlane Cece Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Jelene Karleuše. Pobednica "Zadruge 2", koja je već u pevačkim vodama, se zamislila, pa je onda priznala šta zaista misli. - To mi je teško, zato što su one dve totalno različite osobe, zvezde. Obe su jako kvalitetne. Jelena ima nešto totalno drugačije što Ceca ima od Jelene totalno drugačije. Ne želim da nešto kažem da zvuči pogrešno. Je l' mogu obe da izaberem? Za mene su obe zvezde, kompletne. Ceci dobro stoji da peva, ubija, a Jeleni je dobro da igra onako obučena, sa igračicama, peva one njene pesme... Provela sam se i na Cecinom i na Jeleninom nastupu, koncertu savršeno dobro, tako da, obe bih izabrala - rekla je Luna za makedonski "Backstage". (Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LUNA ĐOGANI BIRALA IZMEĐU CECE I KARLEUŠE: Evo šta je rekla o njima - šokiraćete se

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12

Bila je neodlučna...Luna Đogani otkako je pobedila u "Zadruzi 2" stalno je u centru pažnje, a nedavno je počela i svoju pevačku karijeru...U jednoj emisiji tokom intervjua imala je zadatak da bira između dve poznate pevačice, Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše...Pobednica "Zadruge 2",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.