Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Apr.2013, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekić podnio žalbu Ustavnom sudu Crne Gore

Izborni štab Miodraga Lekića podnio je danas žalbu Ustavnom sudu Crne Gore na odluku Državne izborne komisije (DIK) da odbije njihove prigovore na regularnost predsjedničkih izbora. Ustavni sud ima rok da u narednih 48 sati odluči o žalbi Lekićevog Izbornog štaba. Ustavni sud Crne Gore je posljednja pravna instanca kojoj Lekić može da se žali na regularnost predsjedničkih izbora. DIK je u ponedjeljak, većinom glasova, odbio sve prigovore Izbornog štaba Lekića, kojima je traženo da se ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rastu napetosti pred subotnji protest crnogorske opozicije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Apr.2013

Dok se čeka završna riječ Ustavnog suda o odluci Državne izborne komisije da odbije sve prigovore izbornog štaba Miodraga Lekića na regularnost predsjedničkih izbora, opozicija je jednoglasna u stavu da neće priznati pobjedu kandidata vladajućeg DPS-a Filipa Vujanovića.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.