Lekić: Biti novinar nije preporučljivo

Izvor: Danas, 08.Maj.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekić: Biti novinar nije preporučljivo

U društvu u kojem je etika degradirana do nivoa mane, u zemlji koju odlikuje atmosfera nezameranja, u sistemu u kojem javna kritička reč nužno garantuje posledice, biti novinar nije preporučljivo, ocenio je večeras predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić na svečanosti dodele nagrada NUNS za istraživačko novinarstvo. Članak Lekić: Biti novinar nije preporučljivo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skat: Zabrinuti smo za stanje medijskih sloboda

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2018

Energični i slobodni mediji koji postavljaju pitanja su kao sunčeva svetlost koja pročišćava demokratsko društvo od koruptivnih i neumerenih postupaka vlasti, ocenio je ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat na svečanosti dodele godišnjih nagrada Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) za istraživačko...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.