Legija planirao bjekstvo

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 16.Sep.2010, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legija planirao bjekstvo

U zatvorskoj ćeliji Milorada Ulemeka Legije u Okružnom zatvoru u Beogradu pronađeni su detonatori za eksploziv, piše "Blic". Eksploziv je ponađen u dvije hemijske olovke. Istražni organi sumnjaju da je Ulemek planirao bjekstvo pomoću plastičnog eksploziva.  
Izvor "Blica" iznosi sumnju da su oni Ulemeku dati u hemijskoj olovci prilikom jedne od posjeta koje po zakonu nije moguće nadzirati. Ulemek je prebačen u posebno odjeljenje zatvora u okviru požarevačke Zabele, gdje vladaju najstroži propisi i gdje on nema više fizički kontakt sa posjetiocima, već komunicira kroz neprobojno staklo.

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Homen: Istražujemo ko pomaže Legiji

Izvor: B92, 16.Sep.2010

Beograd -- Ministarstvo pravde nema informacije ko je Miloradu Ulemeku Legiji doturio dva detonirajuća štapina u zatvorsku ćeliju...Državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen kaže za B92 da još nije otkriveno ko je Miloradu Ulemeku Legiji doturio detonirajuće štapine, ali navodi da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.