LIKUJE ZBOG ZLOČINA NAD SRBIMA! Sramna izjava Tačija: Ponosan sam što sam bio vojnik OVK, jer smo proterali Srbiju sa Kosova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIKUJE ZBOG ZLOČINA NAD SRBIMA! Sramna izjava Tačija: Ponosan sam što sam bio vojnik OVK, jer smo proterali Srbiju sa Kosova!

Takozavni kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je ponosan što je bio vojnik tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) od njenog osnivanja i da mu je najveća čast u životu što je nosio njenu uniformu i bio njen politički direktor.

- Nisam mislio, a kamoli verovao, da će doći dan kada će član Skupštine Republike Kosovo reći da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je aktuelni premijer Kosova pred Srbijom jači, jer nema krivični dosije OVK. Pitam dotičnu damu: koji zločin je počinila OVK - napisao je na svom Fejsbuk nalogu Tači.

Predsednica skupštine u Prištini Vjosa Osmani izjavila je nedavno da su pregovori s Beogradom u nadležnosti premijera Aljbina Kurtija i vlade, a ne predsednika Hašima Tačija.

Kako prenosi Kosovo onlajn, Tači je istakao da je OVK imala samo jednu misiju - proterivanje Srbije sa Kosova.

- OVK je ostvarila san stanovnika (tzv.) Kosova. Dobili smo slobodu, nezavisnost i suverenitet.

Imamo sreću da smo ubedili najmoćniji vojni savez na svetu, NATO, da nam pomogne i zajedno oslobodimo našu zemlju. Oslobodioci Kosova su svi građani (tzv.) Kosova - naveo je Tači.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ponosan na zločine OVK: Tači smatra da nije bilo ubistava civila, vojnika i drugih zlodela terorista na KiM

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2020

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je ponosan što je bio vojnik tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) od njenog osnivanja i da mu je najveća čast u životu što je nosio njenu uniformu i bio njen politički direktor Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.