Kurti najavio pojačanje: Neće moći da nas zaustave ni na severu ni na jugu

Izvor: B92, 05.Nov.2023, 16:24

Kurti najavio pojačanje: "Neće moći da nas zaustave ni na severu ni na jugu"

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da se očekuje da tokom naredne godine na tzv. Kosovu bude još 600 vojnika i 500 policajaca.

Navodeći da je prošlo šest nedelja od kada je ubijen narednik Afrim Bunjaku, Kurti je rekao da će 2024. još 600 vojnika i 500 policajaca učestvovati u sprovođenju, kako je rekao, zakona i ustavnosti, za odbranu i bezbednost tzv Kosova, prenosi "Koha".

"Recite svim aktivistima i građanima da neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nas zaustave ni na jugu ni na severu", rekao je Kurti na stranačkom skupu Pokreta Samoopredeljenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KURTI SADA OTVORENO PRETI GRAĐANIMA NA KOSOVU: "Neće moći da nas zaustave" - jača svoju policiju i vojsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023

Aljbin Kurti se obratio na stranačkom skupu Pokreta Samoopredeljenje...Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da se očekuje da tokom naredne godine na tzv. Kosovu bude još 600 vojnika i 500 policajaca...Navodeći da je prošlo šest nedelja od kada je ubijen narednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.