KURTI SADA OTVORENO PRETI GRAĐANIMA NA KOSOVU: Neće moći da nas zaustave - jača svoju policiju i vojsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 16:49

KURTI SADA OTVORENO PRETI GRAĐANIMA NA KOSOVU: "Neće moći da nas zaustave" - jača svoju policiju i vojsku!

Aljbin Kurti se obratio na stranačkom skupu Pokreta Samoopredeljenje.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da se očekuje da tokom naredne godine na tzv. Kosovu bude još 600 vojnika i 500 policajaca.

Navodeći da je prošlo šest nedelja od kada je ubijen narednik Afrim Bunjaku, Kurti je rekao da će 2024. još 600 vojnika i 500 policajaca učestvovati u sprovođenju, kako je rekao, zakona i ustavnosti, za odbranu i bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tzv. Kosova, prenosi "Koha".

- Recite svim aktivistima i građanima da neće moći da nas zaustave ni na jugu ni na severu - rekao je Kurti na stranačkom skupu Pokreta Samoopredeljenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Tokom naredne godine na tzv. Kosovu biće još 600 vojnika i 500 policajaca

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Nov.2023

Recite svim aktivistima i građanima da neće moći da nas zaustave ni na jugu ni na severu .. Foto: Tanjug/AP. .. Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da se očekuje da tokom naredne godine na tzv. Kosovu bude reporjoš 600 vojnika i 500...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.