Kupovina Regionalne TV – Dragolovčanin ipak pod istragom (dokument)

Izvor: SandzakPress.net, 11.Avg.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupovina Regionalne TV – Dragolovčanin ipak pod istragom (dokument)

  Novi Pazar – Komisija za sprovođenje privatizacije JP Novi Pazar usvojila je prigovor jednog od dva ponuđača u vezi dokumentacije za kupovinu ovog medija i naložila da se izvrši dopuna dokumentacije. Rok za dostavu dopunjene dokumentacije je 13. avgust 2015. godine do 15:00 časova, a Komisija će odlučivati na sjednici zakazanoj za 14. avgust. Mutafer Dragolovčanin je za regionalnu TV negirao navode da se protiv njega vodi istraga za falsifikovanje diplome i najavio krivičnu prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << protiv Muhameda Zukorlića. U prilogu vam dostavljamo dokument da se Muzafer Dragolovčanin krivično goni zbog falsifikovanja diplome, a uprskos tome napredovao je od mjesta službenika do pomoćnika gradonačelnika.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Nova prodaja Regionalne u petak

Izvor: SandzakPress.net, 11.Avg.2015

Novi Pazar – Otvaranje koverata sa ponudama i nakon toga javno nadmetanje za kupovinu Regionalne televizije Novi Pazar biće održano u petak, ukoliko jedan od ponuđača do 15 časova u četvrtak dostavi ispravljenu i dopunjenu dokumentaciju, saopštila je Agencija za privatizaciju. Nadmetanje za...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.