Krkobabić:  Rezultati rada javnih preduzeća 2016. znatno bolji nego prethodnih godina

Izvor: Beta Video, 24.Feb.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Rezultati rada javnih preduzeća 2016. znatno bolji nego prethodnih godina

MEROŠINA - Ministar bez portfelja zadužen u Vladi Srbije za regionalni razvoj i kontrolu javnih preduzeća, Milan Krkobabić izjavio je danas u Merošini da su rezultati rada javnih preduzeća 2016. znatno bolji nego prethodnih godina, ali da to još nije dovoljno. Krkobabić je kazao da Vlada Srbije ulazi u ozbiljne reforme javnih preduzeća koja su ključni resurs Srbije i ``moraju da pune budžet i budu okosnica stabilizacije privrede``. On je rekao da je posle devet godina udeo javnog duga u bruto društvenom proizvodu (BDP) opao. ``U ovoj godini naš ključni zadatak je da stopa rasta BDP-a bude 3,5 odsto. Ukupan BDP u Srbiji je 30 milijardi evra, što znači da hoćemo da ukupnu produkciju roba i usluga povećamo za 1,05 milijardi evra``, naglasio je Krkobabić. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Krkobabić: Bolji rezultati javnih preduzeća (VIDEO)

Izvor: Beta, 24.Feb.2017

Ministar bez portfelja zadužen u Vladi Srbije za regionalni razvoj i kontrolu javnih preduzeća Milan Krkobabić izjavio je danas u Merošini da su rezultati rada javnih preduzeća 2016. znatno bolji nego prethodnih godina, ali da to još nije dovoljno.Krkobabić je kazao da Vlada Srbije ulazi u ozbiljne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.