Krkobabić danas otvara poštu u Oblačini

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Feb.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić danas otvara poštu u Oblačini

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić, u okviru sprovođenja nove politike regionalnog razvoja, radi unapređenja akcije "Država Srbija u selima Srbije", posetiće mesto Oblačina, u opštini Merošina.

Događaju će prisustvovati predsednik opštine Merošina Sanja Stajić i vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije“ Mira Petrović.

Akcija „Država Srbija u selima Srbije“ obuhvatiće pet sela u opštini Merošina – Azbresnica, Baličevac, Oblačina, Balajnac i Lepaja.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljena akcija „Država Srbija u selima Srbije”

Izvor: Beta Video, 24.Feb.2017

MEROŠINA - Ministar u Vladi Srbije, zadužen za regionalni razvoj i rad javnih preduzeća Milan Krkobabić, danas je posetio opštinu Merošina i obišao selo Oblačina, gde je nastavljena akcija „Država Srbija u selima Srbije”. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Krkobabić: Rezultati rada javnih preduzeća 2016. znatno bolji nego prethodnih godina

Izvor: Beta Video, 24.Feb.2017

MEROŠINA - Ministar bez portfelja zadužen u Vladi Srbije za regionalni razvoj i kontrolu javnih preduzeća, Milan Krkobabić izjavio je danas u Merošini da su rezultati rada javnih preduzeća 2016. znatno bolji nego prethodnih godina, ali da to još nije dovoljno. Krkobabić je kazao da Vlada Srbije...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.