Izvor: N1 televizija, 11.Jan.2021, 12:15

Krizni štab: Sve postojeće mere ostaju na snazi, škola počinje 18. januara

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je nakon sednice Kriznog štaba da je odlučeno da sve postojeće mere ostanu na snazi do daljeg. Neće biti proslave Srpske nove godine, radno vreme lokala ostaje kao i do sada, a nastava počinje 18. januara kako je i bilo planirano.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MERE VAŽE DO DALJEG" Dr Kisić: Registrujemo pad brojki, ali neće biti organizovanog dočeka srpske Nove godine

Izvor: Blic, 11.Jan.2021

Nakon sednice kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 na kojoj je odlučeno da na snazi ostaju postojeće mere, javnosti obratila se i ministarka rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević.

Nastavak na Blic...

Kisić: Mere ostaju na snazi do daljeg, đaci ponovo u škole

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2021

BEOGRAD - Krizni štab je, na današnjoj sjednici odlučio da dosadašnje mjere ostanu na snazi do daljnjeg, a procijenjeno je i da nema prepreka za nastavak školske godine od 18. januara, prenijela je ministarka za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Srbija u dva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jan.2021

Sve postojeće epidemiološke mere ostaju na snazi do daljeg, izjavila ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević. Kako su ugostitelji u Vojvodini prošli tokom krize zbog pandemije? Deo malih proizvođača prilagodio se pandemiji, pa se i suhomesnati proizvodi mogu poručiti preko interneta.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.