Kraljevo: Uhapšena poreska inspektorka zbog primanja mita

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Uhapšena poreska inspektorka zbog primanja mita

Kraljevačka policija uhapsila je danas inspektorku (56) Poreske uprave iz tog grada zbog sumnje da je primila mito.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičena je tokom februara ove godine, posle utvrđenih nepravilnosti u radu jednog preduzeća, zahtevala i primila od njegovog vlasnika, koji je takođe uhapšen, poklon u novcu kako ne bi podnela prekršajnu prijavu.

Inspektorka je osumnjičena i da je od jedne vlasnice trgovinske radnje sa područja Kraljeva primila mito kako ne bi preduzela istu službenu radnju.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti privedeni nadležnom tužiocu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevo: Uhapšena poreska inspektorka zbog primanja mita

Izvor: B92, 21.Jul.2016

Kraljevo -- Kraljevačka policija uhapsila je inspektorku (56) Poreske uprave iz tog grada zbog sumnje da je primila mito...Kako se navodi u saopštenju, osumnjičena je tokom februara ove godine, posle utvrđenih nepravilnosti u radu jednog preduzeća, zahtevala i primila od njegovog vlasnika, koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.