Kovačević zakazao sednicu Odbora Skupštine Srbije za kulturu povodom intervjua silovatelja

Izvor: Beta, 29.Sep.2022, 16:03

Kovačević zakazao sednicu Odbora Skupštine Srbije za kulturu povodom intervjua silovatelja

Predsednik Odbora Skupštine Srbije za kulturu i informisanje i poslanik Narodne stranke Siniša Kovačević zakazao je za ponedeljak sednicu tog odbora na kojoj će se raspravljati o intervjuu osudjenog silovatelja listu "Informer" i o drugim pitanjima u vezi s medijima.Poslanička grupa "Ujedinjeni" podnela je danas Kovačeviću inicijativu s predlogom zaključka o najoštrijoj osudi objavljivanja intervjua višestruko osudjivanog silovatelja uz molbu za hitno sazivanje sednice Odbora o tome."Ujedinjeni" su tražili i da državni organi u skladu sa zakonom sankcionišu postupak "Informera" kao izrazito štetan po društvo.Pošto je "Informer" objavio intervju sa silovateljem, juče je održan višečasovni protest ispred redakcije tog lista.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zakazana sednica skupštinskog Odbora za kulturu povodom intervjua silovatelja

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2022

Predsednik Odbora Skupštine Srbije za kulturu i informisanje i poslanik Narodne stranke Siniša Kovačević zakazao je za ponedeljak sednicu tog odbora na kojoj će se raspravljati o intervjuu osuđenog silovatelja listu "Informer" i o drugim pitanjima u vezi s medijima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.