Košarkaši Mege prekinuli seriju poraza u Laktašima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Mege prekinuli seriju poraza u Laktašima

Košarkaši Mega Bemaksa pobedili su danas u Laktašima domaću Igokeu sa 72:69 (21:18, 9:15, 20:19, 22:11), u 9. kolu regionalne ABA lige.

Izabranici Dejana Milojevića posle pet uzastopnih poraza u regionalnom takmičenju prekinuli su lošu seriju i upisali drugi trijumf od starta sezone.

U neizvesnom meču, Mega je do pobede došla trojkom Slovenca Blaža Mesičeka u poslednjim sekundama meča.

Najefikasniji su bili Nikola Tanasković i Filip Stanić, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su ubacili po 12 poena.

Pratio ih je Luka Ašćerić sa jednim poenom manje, a dvocifren je bio i Marko Simonović sa 10 koševa.

U ekipi Igokee, Diandre Von ubacio je 21 poen, Evans je dodao 12, dok je Kariniauskas postigao 11 poena.

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da je njegov tim ostvario veliku pobedu u gostima protiv Igokee.

"Velika pobeda. Igokea i mi smo u sličnoj situaciji i svaka pobeda je zlatna. Veći deo utakmice odigrali smo dobro, čvrsto defanzivno i kada smo bili loši u napadu, Igokea nije uspela da se odvoji. U drugom poluvremenu je krenuo šut, na kraju je ušla trojka za pobedu i mislim da smo zasluženo pobedili. Evidentno je da dižemo igru. Igokei želim mnogo uspeha i da ostanu u ligi", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča u Latašima.

Mega u 10. kolu ABA lige dočekuje Partizan, dok će rival Igokee biti Cibona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.