Komercijalna banka donirala osam miliona dinara za respiratore

Izvor: Beta OMS, 31.Mar.2020, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komercijalna banka donirala osam miliona dinara za respiratore

Komercijalna banka A. D. Beograd je u želji da konkretno pomogne akciju jačanja materijalne osnove za efikasnu borbu sa epidemijom, donirala Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja osam miliona dinara za nabavku tri respiratora.Respiratori će biti kupljeni za potrebe zdravstvenih ustanova u lečenju najteže obolelih osoba od virusa COVID-19.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.(Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Komercijalna banka donirala osam miliona dinara za respiratore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020

Komercijalna banka A. D. Beograd donirala je Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja osam miliona dinara za nabavku tri respiratora...Respiratori će biti kupljeni za potrebe zdravstvenih ustanova u lečenju najteže obolelih od virusa COVID-19...Komercijalna banka navodi da je donirala osam miliona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.