I&F MCCANN GRUPA kupila 5 respiratora

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Mar.2020, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I&F MCCANN GRUPA kupila 5 respiratora

Na ovaj način I&F McCann Grupa je podržala akciju UNICEF-a za nabavku respiratora, prateće zaštitne opreme i higijenskih paketa koji su neophodni za negu i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi epidemijom COVID-19 virusa.

Donacijom za kupovinu 5 respiratora pružamo preko potrebnu pomoć našem zdravstvenom sistemu i građanima Srbije. U ovim teškim trenucima potrebna je podrška i solidarnost jer samo zajedno možemo da pobedimo“ kaže Srđan Šaper, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << osnivač I&F McCann Grupe.

Na apel Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, UNICEF u Srbiji započeo je nabavku robe i opreme koji su neophodni za slučaj značajnog porasta broja obolelih od koronavirusa COVID-19.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Komercijalna banka donirala osam miliona dinara za respiratore

Izvor: Beta OMS, 31.Mar.2020, 13:04

Komercijalna banka A. D. Beograd je u želji da konkretno pomogne akciju jačanja materijalne osnove za efikasnu borbu sa epidemijom, donirala Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja osam miliona dinara za nabavku tri respiratora.Respiratori će biti kupljeni za potrebe zdravstvenih ustanova u lečenju...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.