Kod Smedereva voz naleteo na automobil, dve osobe teže povređene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2021, 05:37

Kod Smedereva voz naleteo na automobil, dve osobe teže povređene

Dve osobe su teže povređene, među kojima i jedno dete, kada je večeras između Osipaonice i Lugavčine, kod Smedereva, na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, teretni voz naleteo je na putničko vozilo, saopšteno je iz kompanije ''Srbija Kargo''.

U ovoj nesreći, prema prvim informacijama, teško su povređene starija muška osoba i dete iz drumskog vozila, koji su kolima hitne pomoći prevezeni u bolnicu, navodi se u saopštenju.

Teretna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kompozicija je u svom sastavu imala 39 praznih vagona i saobraćala je iz Radinca za Brasinu.

Na lice mesta došli su pripadnici MUP i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje nesreće.

Železničke kompanije "Srbija Kargo" i "Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL Preminuo trogodišnji dečak povređen u teškoj nesreći u Smederevu

Izvor: Blic, 01.Dec.2021

Trogodišnje dete nastradalo je u utorak uveče kada je teretni voz naleteo na putnički automobil na putnom prelazu na potesu između Osipaonice i Lugavčine, kod Smedereva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.