Ko je profitirao od nagodbe između Cece i Tužilaštva?

Izvor: Blic, 12.Apr.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je profitirao od nagodbe između Cece i Tužilaštva?

BEOGRAD - Folk pevaćica Svetlana Ceca Ražnatović, optužena za malverzacije prilikom prodaje fudbalera, priznala je krivicu i nagodila se sa Tužilaštvom.

Višem sudu u Beogradu predat je predlog sporazuma kojim ona priznaje krivicu i nudi da plati kaznu od milion i po evra, i odsluži kaznu od godinu dana u kućnom zatvoru pod elektronskim nadzorom.

Anketa

Ko je profitirao od nagodbe između Cece >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Tužilaštva?

Ceca

Tužilaštvo

Nerešeno

snimam...

radim...

Glasaj

Glasaj Rezultat

Tim sporazumom obuhvaćena je i njena sestra Lidija Ocokoljić, koja se nagodila sa tužilaštvom da prizna da je pomagla sestri u malverazacijma sa transferima, u zamenu za šest meseci kućnog zatvora. Više o tome pročitajte u posebnoj vesti.

Portparol Tužilaštva Tomo Zorić rekao da je sporazum o priznanju krivice Ražnatovićeve i njene sestre velika pobeda Tužilaštva. U javnosti su, međutim, podeljena mišljenja. Stoga Vas "Blic" pita šta vi mislite o tome.

Povezane vesti: Ceca priznala krivicu za godinu kućnog zatvora i kaznu 1,5 milion evra Ceci Ražnatović nude manju kaznu ako državi vrati milione

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.