Kamen temeljac za novi Protestantski teološki fakultet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamen temeljac za novi Protestantski teološki fakultet

NOVI SAD - Kamen temeljac nove zgrade Protestantskog Teološkog fakulteta u Novom Sadu biće postavljen u subotu, 14. juna na placu na Novosadskom putu broj 70.

Ovaj fakultet u Novom Ssadu postoji od 2000. godine i danas ima preko 270 studenata iz 25 hrišćanskih denominacija sa prostora bivše jugoslavije.

U pozivnici koju je uputio dekan ovog Fakulteta, profesor doktor Dimitrije Popadić, između ostalog, stoji: „Srdačno vas pozivam da u subotu, 14-og juna ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podelite s nama radost i zahvalnost u Božijoj prisutnosti za postavljanje kamena temeljca nove zgrade našeg Fakulteta i za dodelu svedočanstava i diploma ovogodišnjim zaslužnim studentima."

Postavljanje kamena temeljca nove zgrade Protestantskog teološkog fakulteta će se održati u 10 časova na Novosadskom putu 70, a svečanost dodela diploma studentima će otpočeti u 11 časova u prostorijama Protestantske Hrišćanske Zajednice, Novaka Radonjića 21.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.