Kako je jedan pas iz kafilerije stigao u dom Džordža Klunija

Izvor: Blic, 13.Jan.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je jedan pas iz kafilerije stigao u dom Džordža Klunija

Crni koker španijel Ajnštajn, koji je trenutno usvojeni ljubimac Džordža Klunija, nije imao lak put do raja u kom živi sa glumcem: on se borio sa gojaznošću i bolešću, i zamalo da završi u kafileriji...

Osnivačica kampa "Koker" Keti Stenli, koja se bavi spašavanjem napuštenih pasa, nije imala mesta da primi tri psa u kamp, a među njima je bio i Ajnštajn koji je bio na korak od kafilerije.

"Bio je prljav i uplašen, samo jedan od pasa od gomili, nije hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se približi ljudima, i bio je debeo", opisali su psa radnici iz kampa.

Ajnštajn

Ajnštajn je završio kao jedan od pet kokel španijela koji su tog dana dati na usvajanje da ih ne bi uspavali, a uz pomoć volontera iz kampa uspeo je da smrša i da smanji problem sa tiroidnom žlezdom i očima, a nakon što je snimak da je Ajnštajn dat na usvajanje objavljen na internetu, video ga je glumac Džordž Kluni.

Holivudski zavodnik je pozvao kamp i rekao da je zainteresovan za psa, ali su mu radnici rekli da prvo mora da dođe, da upozna psa, pa ako se svidi psu, da može da ga vodi sa sobom.

Tako je Džordž napravio mali trik, i svoje cipele umazao ćuftama, što je psa navelo da ga "zavoli".

"Sada će Ajnštajn zauvek o meni da misli kao o nekome ko ima stopala koja mirišu na ćufte", našalio se glumac posle usvajanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.