Kad je već slobodna, Rada Matić nam je otkrila ko je lik istetoviran na njenoj ruci (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je već slobodna, Rada Matić nam je otkrila ko je lik istetoviran na njenoj ruci (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Vest da je Rada Matić (35), koja je policiju Srbije izvestila o dopisivanju sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović, a koja je navodno danas uhapšena uzburkala je javnost. Međutim, Rada je za Telegraf rekla da je sve izmišljotina.

- Nije istina ljudi. Nisam privođena, sve je izmišljeno. Prvo je jedan medij izmislio, a onda su svi uzeli od njih. To nije istina. U Beču sam, nema ništa novo, sve je super sem ove vesti – rekla je Matićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za Telegraf.

Matićeva je za Telegraf ekskluzivno otkrila ko je muškarac čiji lik je istetoviran na njenoj ruci, i poslala slike iz Beča.

- Pre par godina sam uradila tetovažu. To mi je ljubav jedina. Ostali smo baš dobri, on mi je desna ruka u životu, on je neko ko je za mene najbolji na svetu kao čovek - rekla je Matićeva.

Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi detalji o hapšenju Rade Matić

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2016

Rada Matić, koja je javnosti postala poznata posle prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene, kako su javili pojedini mediji, uhapšena je u Beču sa dvojicom nepoznatih muškaraca. Međutim, Rada je za "Telegraf" rekla da je to sve izmišljeno...- Nije istina ljudi. Nisam...

Nastavak na Vesti-online.com...

RADA MATIĆ O NAVODNOM HAPŠENJU: Marjanović mi smeštju aferu s drogom!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 00:53

Rada Matić, koja je javnosti postala poznata nakon prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom pokojne pevačice Jelene Marjanović, našla se ponovo u žiži javnosti zbog navoda pojedinih medija da je uhapšena. Rada kaže da do hapšenja nije ni došlo, a da joj je sve to namestila porodica Marjanović.....Kad...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.