Pretila Zoranu Marjanoviću pa završila u policiji: Privedena Rada Matić!

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretila Zoranu Marjanoviću pa završila u policiji: Privedena Rada Matić!

Rada Matić, koja je javnosti postala poznata po prepisci sa Zoranom Marjanović, neposredno nakon ubistva nejgove supruge Jelene Krsmanović, prema nezvaničnim informacijama privedena je sa još dvojicom muškaraca.

Vest se veoma brzo proširila po društvenim mrežama, ali policija se za sada nije oglasila zvaničnim saopštenjem, koje bi potvrdilo ove navode. Među profilima koji su komentarisali ovu vest, najviše je bilo onih koji tvrde da je ona trenutno privedena zbog toga što je kod muškaraca, čiji je identitet i dalje nepoznat pronađena - droga, piše Happy.rs.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

UHAPŠENA RADA MATIĆ IZ BEČA? Evo zbog čega je “noćna mora” Zorana Marjanovića privedena

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016

Rada Matić, koja je javnosti postala poznata posle prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene, prema još nepotvrđenim i nezvaničnim informacijama, uhapšena je sa dvojicom nepoznatih muškaraca...Ova vest se brzinom svetlosti proširila društvenim mrežama, ali policija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.