KOMŠIJE PROFESORA I POLICAJACA DILERA OTKRIVAJU: Sad je jasno odakle im pare za BESNA KOLA I PUTOVANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMŠIJE PROFESORA I POLICAJACA DILERA OTKRIVAJU: Sad je jasno odakle im pare za BESNA KOLA I PUTOVANJA

Prilikom hapšenja zaplenjeni su automobili, tableti, oko 370 grama marihuane, digitalna vaga za precizno merenje, pištolj i meci, kao i novac.

Iako je ceo grad ostao u šoku kada su u Majdanpeku uhapšena dva policajca, inače otac i sin, jedan profesor u srednjoj školi i dvojica njihovih bliskih saradnika, žitelji ovog grada ne kriju da im je oduvek bilo sumnjivo odakle im novac koji su trošili na skupe automobile, luksuzna putovanja i nekretnine.

Policija je prekjuče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Majdanpeku uhapsila dvojicu svojih kolega A. Đ. i njegovog sina M. Đ, profesora u srednjoj Tehničkoj školi D. M, kao i njihove saradnike S. I. i R. S. i prilikom toga zaplenjeni su automobili, tableti, oko 370 grama marihuane, digitalna vaga za precizno merenje, pištolj i meci, kao i novac.

Žitelji ovog grada u borskom okrugu ne kriju čuđenje zbog hapšenja, ali im je sada, jasnije na koji način su zarađivali novac koji su trošili na lagodan život.

- Ne mogu da verujem da je profesor prodavao drogu, ali mi je oduvek bilo čudno odakle mu toliki novac u odnosu na njegova primanja. Znam da radi i kao skijaški sudija, ali nema tu neke zarade... On nije ni krio da zimuje i po mesec dana, ide na luksuzna letovanja, vozi dobar automobil... Pre izvesnog vremena je zakupio neki lokal za kafić u centru Majdanpeka i platio zakup unapred za godinu dana - priča njegov poznanik.

I uhapšeni policajci, prema mišljenju njihovih komšija, troše mnogo više nego što mogu da priušte od svoje plate.

- Voze dobre automobile koje mogu da priušte samo oni sa dubljim džepovinma. Viđao sam M. Đ. u njegovom BMW-u... Ako je i kupljen na kredit, od čega li onda plaća ratu i sve druge troškove, ne znam... Njih dvojica, inače, nisu bili bahati sa građanima, ali čujem da kolege nisu volele A. Đ. Pričalo se da su slavili kad je smenjen s mesta šefa policije u Majdanpeku - navodi njihov komšija.

O tome da su neki od uhapšenih živeli lagodnim životom može se zaključiti i po objavama na društvenim mrežama. Tako je profesor D. M, iako je mahom objavljivao porodične fotografije, svojim prijateljima na društvenim mrežama rado pokazivao kadrove zabeležene na raznim skijaškim destinacijama,.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.