KO JE ALEKSANDAR ŠARAC, ŽRTVA IZ TRŽNOG CENTRA: Bivši PINK PANTER već bio na meti ubica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 18:08

KO JE ALEKSANDAR ŠARAC, ŽRTVA IZ TRŽNOG CENTRA: Bivši PINK PANTER već bio na meti ubica (FOTO)

Član kriminalne grupe "Pink panteri", upucan je danas oko 16 časova u podzemnoj garaži tržnog centra Ušće

Aleksandar Šarac (35), pripadnik kriminalne grupe "Pink panter" upucan je danas oko 16 časova u podzemnoj garaži tržnog centra Ušće u Beogradu sa dva hica u glavu. Lekari Hitne pomoći su žrtvu hitno prevezli na odeljenje reanimacije UC, gde je Šarac podlegao povredama.

Šarac, inače, nije po prvi put meta napada. Naime, kako su mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranije pisali, januara 2019. godine likvidiran je njegov zet Nebojša M. (38), a meta napada zapravo je bio Šarac. Mediji su preneli da je Nebojša bio sporedna meta mafijaškog obračuna.

Ubrzo je uhapšen osumnjičeni za saučesništvo u ovom zločinu Alen Cigler, a srpska policija je nedugo zatim otkrila ko je zločinac i raspisala poternicu za Čabom Derom. Prema nalazima istrage, prava meta nije bio Nenad M., već njegov šurak Aleksandar Šarac. Deru je, navodno, obećano 10.000 evra za likvidaciju - 5.000 pre zločina, a ostatak posle.

Šarac je, prema nezvaničnim saznanjima, od ranije poznat policiji, imao je podebeo kriminalni dosije, a jedan od većih plenova sa svojom bandom ugrabio je tokom "operisanja" po Milanu u septembru 2016. godine, u luksuznoj juvelirnici.

Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere, jasno se videlo kako je Aleksandar prvo ušao kao pristojno odeven i uglađen kupac, kakvog bi inače zanimala ova vrsta i kvalitet nakita koji će kasnije nasilno pokrasti.

U jednom trenutku, nadzorna kamera beleži i to da napolju stoji još jedan muškarac, koji ga čeka, verovatno praveći zaštitu.

Prodavačica odlazi do prostorije u kojoj je odložen nakit, ali za njom mahnito kreće i Aleksandar, hvata je za vrat i ruši na pod.

Potom joj vezuje usta, a onda ulazi i drugi momak, koji je čuvao stražu. Stavljaju rukavice i u torbe pakuju ogromne količine nakita.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muškarac teško ranjen u pucnjavi na parkingu tržnog centra Ušće

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2020

U pucnjavi koja se dogodila oko 16 časova u garaži tržnog centra "Ušće" u Novom Beogradu ranjen je Aleksandar Šarac za koga mediji prenose da je bio član kriminalne organizacije Pink panter...Kako RTS saznaje u Urgentnom centru, u pitanju su teške telesne povrede, a Šarac je prebačen na jedinicu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.