KMF Mungosi – KMF Novi Pazar (ponedeljak, 18.30)

Izvor: SandzakPress.net, 17.Nov.2014, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Mungosi – KMF Novi Pazar (ponedeljak, 18.30)

  Novi Pazar – Klub malog fudbala Novi Pazar gostovaće sutra ekipi zemunskih Mungosa u osmom kolu Prve futsal lige. Posle poraza od Kalče u Nišu, Pazarci će pokušati da ostvare treću prvenstvenu pobjedu i učvrste se u sredini tabele. Oba tima osvojila su po sedam bodova, ali je zbog bolje gol-razlike Novi Pazar sedmi u elitnom rangu, dok su Mungosi na devetom mjestu. Prvoplasirana Kalča ima 18 bodova, a slede Ekonomac sa 16, Kopernikus sa 13 i Smederevo sa 12 bodova. Utakmica Mungosi – Novi Pazar igraće se u ponedeljak u Centru za kulturu i sport “Šumice”, a početak je zakazan za 18.30. (radio sto plus)  

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Futsaleri izgubili u Nišu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Nov.2014, 09:44

Vranje - KMF Vranje izgubio je na gostovanju u Nišu od ekipe Vinter sport sa 5:1, poluvreme 2:1 u 8. kolu Prve futsal lige. Vranjski futsaleri u oslabljenom sastavu gostovali su Nišlijama, pa se poraz mogao i očekivati. - Pet igrača iz prve postave nije igralo što zbog povreda, što zbog parnih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.