Futsal: Novopazarci ubjedljivi u Beogradu

Izvor: SandzakPress.net, 18.Nov.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsal: Novopazarci ubjedljivi u Beogradu

Novi Pazar – Klub malog fudbala Novi Pazar ostvario je prvi ovosezonski trijumf u gostima, pošto je u Beogradu savladao ekipu Mungosa rezultatom 3:0. Strelci za Pazarce protiv tima iz Zemuna, u utakmici osmog kola Prve futsal lige, bili su Elvir Bihorac, Eldin Redžović i Mirza Hot. Uprkos pobjedi, Novi Pazar sa 10 osvojenih bodova i dalje zauzima sedmu poziciju u elitnom rangu takmičenja. Vodeća Kalča ima 21 bod, slede Ekonomac (-1) i Kopernikus sa po 16, pa Vinter sport i Bečej sa po 13 bodova. Novopazarski prvoligaš će u sljedećem kolu ugostiti poslijednjeplasiranu Fontanu iz Čačka. (radio100+)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Niške ekipe u vrhu Prve futsal lige

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2014

Nakon 8. kola Prve futsal lige ekipa Kalče se nalazi na liderskoj poziciji sa 21 bodom, Kopernikus je treći sa 16 bodova, a sledi Vintersporta sa 13...Ekipa Kalče je slavila u Čačku rezultatom 8:0 protiv Fontane i nakon 8 kola zadržala prvo mesto na tabeli sa 7 pobeda i 1 porazom...Tri gola postigao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.