KIŠNI DAN PRED NAMA: Srbiju danas očekuje POTOP - ne krećite nigde bez kišobrana

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 07:29

KIŠNI DAN PRED NAMA: Srbiju danas očekuje POTOP - ne krećite nigde bez kišobrana

Vremenska prognoza za utorak, 25. april.

Promenljivo i hladnije, mestimično s kišom. Pljuskovi s grmljavinom se očekuju uglavnom u centralnim, istočnim i južnim krajevima.

Kiša će krajem dana preći u sneg na visokim planinama uz pad temperature.


Jutarnja temperatura od 6 do 12, a najviša dnevna od 15 do 19 stepeni. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni koji će na severu, istoku i planinama povremeno biti jak, ali će oslabiti krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana.

I u glavnom gradu promenljivo i hladnije vreme, povremeno s kišom i pljuskovima koji će biti češći ujutru i pre podne.

Jutarnja temperatura oko 11, a najviša dnevna oko 17 stepeni.

U sredu će biti promenljivo oblačno i vetrovito uz umeren i jak severozapadni vetar. Mestimično se očekuje kiša, ponegde i kratkotrajni pljuskovi, a na visokim planinama sneg.

U četvrtak i petak biće promenljivo oblačno i suvo sa dužim sunčanim intervalima i postepeno toplije. Severozapadni vetar će oslabiti u četvrtak popodne.

Od subote ponovo nestabilno s kišom, pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.