KARNEVAL: Čola s Brazilkama u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARNEVAL: Čola s Brazilkama u Vrnjačkoj Banji

Zdravko Čolić održaće koncert na međunarodnom karnevalu u Vrnjačkoj Banji, koji počinje danas i traje do 18. jula. Posebna atrakcija biće karnevalske grupe iz Brazila i sa Kube, sa atraktivnim plesačicama, kao i 30 kozaka iz Rusije sa Azovskog mora. Organizatori su najavili da će ovu manifestaciju posetiti oko 300.000 ljudi. Pored Čolinog nastupa, najavljeni su i koncerti Goce Tržan, Bojana Marovića, Merime Njegomir, Nade Topčagić i drugih. Ova manifestacija zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i predstavlja jednu od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji.

(Lj. S.)
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja,   Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića,   Goca Tržan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Spektakl u Vrnjačkoj banji: Čola nastupa sa Brazilkama!

Izvor: Svet, 13.Jul.2015, 00:36

Zdravko Čolić održaće koncert na međunarodnom karnevalu u Vrnjačkoj banji, koji traje do 18. jula. Posebna atrakcija biće karnevalske grupe iz Brazila i sa Kube, sa atraktivnim plesačicama, kao i 30 kozaka iz Rusije sa Azovskog mora.. Pored Čolinog nastupa, najavljeni su i koncerti Goce Tržan,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.