Još nekoliko dana za prijavu za 12. VIRTUS nagradu

Izvor: Danas, 12.Feb.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nekoliko dana za prijavu za 12. VIRTUS nagradu

Ostalo je još nekoliko dana do isteka konkursa za VIRTUS nagrade za filantropiju koju Trag fondacija već dvanaestu godinu dodeljuje kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, s ciljem da oda priznanje i javno istakne kompanije i pojedinačne darodavce koji na strateški način podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima. Članak Još nekoliko dana za prijavu za 12. VIRTUS nagradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Danas su građani najaktivniji darodavci u Srbiji“

Izvor: Danas, 12.Feb.2019

Ostalo je još nekoliko dana do isteka konkursa za VIRTUS nagrade za filantropiju koju Trag fondacija već dvanaestu godinu dodeljuje kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, a tim povodom razgovarali smo sa sa Marijom Mitrović, direktorkom za filantropiju i partnerstva Trag fondacije. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.