Jedan novooboleli u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020, 11:58

Jedan novooboleli u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji

U poslednja 24 sata u srpskim sredinama na KiM zabeležen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, saopšteno je iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.

Od početka epidemije u srpskim sredinama na KiM ukupno je obolelo 118 osoba, izlečeno je 106, a preminulo je desetoro.

Najviše obolelih od virusa kovid-19 zabeleženo je u Severnoj Mitrovici, gde je do danas ukupno registrovano 44 slučaja zaraze, od kojih je 40 izlečeno, troje preminulo, a jedna osoba je trenutno na bolničkom lečenju, navodi Kosovo onlajn.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zlatiborskom okrugu jedan novi slučaj zaraze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020

U Zlatiborskom okrugu u poslednja 24 sata od 55 testiranih potvrđen je jedan novi pozitivan slučaj na Kovid-19, a od početka epidemije ukupno 171. Novooboleli je iz Čajetine, koja beleži šest pozitivnih, a četiri pacijenta su se oporavila. Najveći broj obolelih i oporavljenih ima Užice - 48...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.