U Zlatiborskom okrugu jedan novi slučaj zaraze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020, 11:58

U Zlatiborskom okrugu jedan novi slučaj zaraze

U Zlatiborskom okrugu u poslednja 24 sata od 55 testiranih potvrđen je jedan novi pozitivan slučaj na Kovid-19, a od početka epidemije ukupno 171. Novooboleli je iz Čajetine, koja beleži šest pozitivnih, a četiri pacijenta su se oporavila. Najveći broj obolelih i oporavljenih ima Užice - 48 i 44.

U opštini Kosjerić je 30. aprila potvrđen jedan pozitivan slučaj i taj pacijent se oporavio. Ukupno se oporavilo 148 pacijenata, a od posledica Kovida-19 umrlo je 12 pacijenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa područja Zlatiborskog okruga, prosečne starosti 74 godine.

Juče je potvrđen jedan novi slučaj infekcije u Užicu. Od početka epidemije u Zlatiborskom okrugu testirano je 5.422 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.