JUTRO BEZ KIŠE I TMURNIH OBLAKA U SRBIJI: Iskoristite sunčane dane, neće nas kiša još napustiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 07:17

JUTRO BEZ KIŠE I TMURNIH OBLAKA U SRBIJI: Iskoristite sunčane dane, neće nas kiša još napustiti

U Beogradu će biti pretezno sunčano i toplije. Vetar slab, severozapadni.

U Srbiji će danas u većem delu dana biti pretežno sunčano i toplije.

Na istoku i jugoistoku ujutro i pre podne pretezno oblačno, ponegde jos sa slabom kišom.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 11, najviša do 18 na jugoistoku do 23 stepena na severozapadu, saopštio je RHMZS.

Najniža temperatura 9, najviša 22 stepena.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgledima vremena za narednih sedam dana, do 28. maja, u većini dana pretežno sunčano i toplo.

U nedelju posle podne i uveče na severu promenljivo oblačno sa retkom pojavom kratkotrajne kiše i grmljavine. Najtopliji dan utorak sa najvišom temperaturom od 28 do 32 stepena. U sredu osveženje sa pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vremenska prognoza za vikend, 22. i 23. maj 2021.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Maj.2021

Ovo je vremenska prognoza za četvrti vikend ovog meseca, za subotu i nedelju, 22. i 23. maj 2021. godine: pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab, a temperatura će biti do 27 stepeni i tako sve do srede. Vremenska prognoza za subotu Očekuje se prijatno jutro (13 °C), a tokom dana biće pretežno...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.