Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Maj.2021, 09:20

Vremenska prognoza za vikend, 22. i 23. maj 2021.

Ovo je vremenska prognoza za četvrti vikend ovog meseca, za subotu i nedelju, 22. i 23. maj 2021. godine: pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab, a temperatura će biti do 27 stepeni i tako sve do srede. Vremenska prognoza za subotu Očekuje se prijatno jutro (13 °C), a tokom dana biće pretežno sunčano … Članak Vremenska prognoza za vikend, 22. i 23. maj 2021. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi nacionalni olimpijski festival umetnosti i igre na Čukarici

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Maj.2021

Prvi nacionalni olimpijski festival umetnosti i igre projekat od nacionalnog značaja u organizaciji Udruženja „Balkanska alijansa“. Manifestacije će biti održana u nedelju, 23. maja 2021. od 9.00, u Teatru na Brdu (Turgenjevljeva 5), pod pokroviteljstvom Gradske opštine Čukarica. Na otvaranju...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.