Izlivanja reka prekidaju saobraćaj

Izvor: B92, 19.Apr.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlivanja reka prekidaju saobraćaj

Beograd -- Zbog izlivanja nabujalih reka i potoka dolazi do povremenih prekida u saobraćaju na području Prokuplja, Kuršumlije i Jošaničke banje, saopštio je AMSS.

Na putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta zbog mokrih kolovoza, dok zbog izlivanja nabujalih reka i potoka dolazi do povremenih prekida u saobraćaju na području Prokuplja, Kuršumlije i Jošaničke banje, saopštio je danas posle podne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Auto-moto savez Srbije.

Obilne kiše i bujice oštetile su kolovoz na delu puta Kraljevo-Goč, zbog čega je saobraćaj u potpunom prekidu. Alternativni put vodi od Vrnjačke banje preko Stanišinaca do Goča.

Zbog izlivaja reke Bjelice došlo je do potpune obustave saobraćaja na državnom putu Lučani-Guča. Alternativni pravac za sva vozila do Guče je deonica preko Čačka.

Izlila se i reka Jošanica, pa je neprohodan put Jošanička banja-Ploče-Aleksandrovac kroz drensku klisuru.

Neprohodan je put i od Jošaničke banje ka Kopaoniku, pa se sa zapadne strane do Kopaonika može jedino preko Rudnice.

Velika količina zemlje i kamena uslovila je prekid u saobraćaju i na putnom pravcu Osečina-Ljubovija, tačnije na osam kilometara od Osečine ka Ljuboviji, preko Proslopa.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" upozoravaju vozače na odrone koji su i pored redovnog čišćenja i uklanjanja sa kolovoza česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji duž DJerdapske i Ibarske magistrale, kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku i Sićevačku klisuru.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Obustavljen saobraćaj u više punih pravaca

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 01:20

Na deonici državnog puta od Ivanjice do Ušća potpuno je obustavljen saobraćaj zbog obilnih padavina, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije"...Alternativni pravac je preko Kaone, a Putevi Srbije apelovali su u subotu uveče na vozače da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju...

Nastavak na Blic...

Slab saobraćaj, mokri kolovozi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2014

Uskršnje jutro protiče u znaku slabog saobraćaja koji se obavlja po mokrim kolovozima, a zbog obilnih padavina poslednjih dana, izlivanja nabujalih reka i potoka, dolazi do povremenih prekida u saobraćaju u pojedinim krajevima centralne Srbije, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.