AMSS: Povremeni prekid saobraćaja u delovima centralne Srbije!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Povremeni prekid saobraćaja u delovima centralne Srbije!

BEOGRAD - Na putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta zbog mokrih kolovoza, dok zbog izlivanja nabujalih reka i potoka dolazi do povremenih prekida u saobraćaju na području Prokuplja, Kuršumlije i Jošaničke banje, saopštio je danas posle podne Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Obilne kiše i bujice oštetile su kolovoz na delu puta Kraljevo-Goč, zbog čega je saobraćaj u potpunom prekidu. Alternativni put vodi od Vrnjačke banje preko Stanišinaca do Goča. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izlivaja reke Bjelice došlo je do potpune obustave saobraćaja na državnom putu Lučani-Guča. Alternativni pravac za sva vozila do Guče je deonica preko Čačka. Izlila se i reka Jošanica, pa je neprohodan put Jošanička banja- Ploče-Aleksandrovac kroz drensku klisuru. Neprohodan je put i od Jošaničke banje ka Kopaoniku, pa se sa zapadne strane do Kopaonika može jedino preko Rudnice.

Velika količina zemlje i kamena uslovila je prekid u saobraćaju i na putnom pravcu Osečina-Ljubovija, tačnije na osam kilometara od Osečine ka Ljuboviji, preko Proslopa.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" upozoravaju vozače na odrone koji su i pored redovnog čišćenja i uklanjanja sa kolovoza česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku i Sićevačku klisuru.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izlivanja reka prekidaju saobraćaj

Izvor: B92, 19.Apr.2014

Beograd -- Zbog izlivanja nabujalih reka i potoka dolazi do povremenih prekida u saobraćaju na području Prokuplja, Kuršumlije i Jošaničke banje, saopštio je AMSS...Na putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta zbog mokrih kolovoza, dok zbog izlivanja nabujalih reka i potoka dolazi do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.