Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2023, 08:16

Italija: Čertvoro mrtvih u brodolomu turističkog brodića na jezeru Mađore

Četiri osobe su izgubile život kasno sinoć u brodolomu turističkog brodića na jezeru Mađore u severnoj Italiji usled iznenadne oluje, saopštila je lokalna vatrogasna brigada. Turisti su zakupili brodić dužine 16 metara za proslavu rođendana, ali se zbog snažnog vetra i velikih talasa brod prevrnuo i potonuo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se brod sa 25 putnika u Italiji, dvoje nestalih

Izvor: B92, 29.Maj.2023

Najmanje dve osobe su poginule nakon što se brodić sa više od 20 putnika prevrnuo i potonuo u vodama jezera Mađore u severnoj Italiji...Brodić se prevrnuo u nedelju uveče između gradova Sesto Kalende i Arona zbog lošeg vremena i snažnog vetra, a mediji navode da se dve osobe sa broda vode kao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.