Istraga u Vladi zbog bahatog vozača audija koji je napravio četiri saobraćajna prekršaja za 20 sekundi

Izvor: Blic, 21.Nov.2013, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga u Vladi zbog bahatog vozača "audija" koji je napravio četiri saobraćajna prekršaja za 20 sekundi

Uprava za zajedničke poslove Vlade Srbije poslala je zahtev Upravi saobraćajne policije da na osnovu snimaka kamera na uglu Nemanjine i Kneza Miloša utvrdi registracioni broj “audija A6”, kako bi se utvrdio identitet vozača i njegovo radno mesto u nekom od ministarstava, jer je 15. novembra za 20 sekundi napravio čak četiri prekršaja ispred sedišta republičke uprave.

Kako za “24 sata” kažu u Vlad Srbije, oni nisu u mogućnosti da na osnovu video-snimka objavljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sajtu “24 sata” utvrde da li je vozilo sa snimka vlasništvo Vlade, kao i da li je vozač koji je počinio saobraćajne prekršaje vozač nekog republičkog ministarstva.

- Uprava se odmah po objavljivanju snimka, obratila Upravi saobraćajne policije da na osnovu snimaka utvrdi broj registarskih tablica crnog "audija" koji je počinio saobraćajne prekršaje 15. novembra u 12.10 sati. Ako se ispostavi da je upravljao vozač Vlade Srbije, isti će odgovarati na osnovu Zakona i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak u okviru Vlade - kažu u Upravi za zajedničke poslove.

Opširnije čitajte na sajtu "24 sata"...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.