Iran: Uvek smo davali podršku Palestini. To nikada nismo poricali

Izvor: B92, 29.Okt.2023, 19:26

Iran: "Uvek smo davali podršku Palestini. To nikada nismo poricali"

Iranski ministar spoljnih poslova Hosein Amirabdolahian izjavio je da su tvrdnje da je Iran direktno povezan sa napadom Hamasa izvedenim 7. oktobra neosnovane.

"Uvek smo davali političku medijsku i međunarodnu podršku Palestini. To nikada nismo poricali", rekao je Amirabdolahian za Si-En-En (CNN).

Prema njegovim rečima, kada je reč o operaciji Oluja Al-Aksa, koju je Hamas pokrenuo protiv Izraela 7. oktobra, nije bilo veze između Irana i te operacije, niti njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlade niti dela njegove zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teheran: Tvrdnje da je Iran direktno povezan sa napadom Hamasa neosnovane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2023

Iranski ministar spoljnih poslova Hosein Amira Abdolahian izjavio je danas da su tvrdnje da je Iran direktno povezan sa napadom Hamasa izvedenim 7. oktobra neosnovane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.