Indija: Broj poginulih u ruševinama zgrade porastao na 60

Izvor: Blic, 03.Jul.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: Broj poginulih u ruševinama zgrade porastao na 60

Broj poginulih u ruševinama stambene zgrade u Čenaju, koja se srušila u subotu, 28. juna, porastao je na 60, saopštila je danas indijska policija.

U policijskom saopštenju se navodi da je ispod gomile betona i gvožđa dosad spaseno 27 ljudi, ali i da su male šanse da će biti pronađeno još preživelih.

Inspektor policije Sandip Rai Ratore je izjavio da spasioci od juče nisu ispod ruševina čuli nikakve zvuke koji možda potiču od preživelih, ali je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ipak nije izgubio nadu da bi još neko mogao da bude pronađen živ.

U subotu naveče u trenutku rušenja 11-spratne zgrade u Čenaju, prestonici savezne države Tamil Nadu, nalazilo se gotovo 90 građevinskih radnika, koji su u jednoj podrumskoj prostoriji podizali plate.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija: 60 stradalih u ruševinama

Izvor: B92, 03.Jul.2014

Nju Delhi -- Broj poginulih u ruševinama stambene zgrade u Čenaju, koja se srušila u subotu, 28. juna, porastao je na 60, saopštila je indijska policija...U policijskom saopštenju se navodi da je ispod gomile betona i gvožđa dosad spaseno 27 ljudi, ali i da su male šanse da će biti pronađeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.