I ČUČKOVIĆ ZARAŽEN KORONOM Svaki treći testirani u Obrenovcu pozitivan

Izvor: Press, 07.Jul.2020, 12:17

I ČUČKOVIĆ ZARAŽEN KORONOM Svaki treći testirani u Obrenovcu pozitivan

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković obelodanio je jutros na svom Fejsbuk profilu da je pozitivan na korona virus!
Foto;blic
"Poštovani dragi Obrenovčani, želim da vas obavestim da sam dobio obaveštenje od naše epidemiološke službe DZ Obrenovac da je moj test na COVID 19 urađen 4.7. pozitivan. Takođe želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da vas obavestim da sam rešen da ga jako brzo pobedim i vratim se u borbu sa svima vama dok ne iskorenimo ovu opaku i podmuklu bolest iz našeg Obrenovca", napisao je, između ostalog, Miroslav Čučković.
Prema poslednjim podacima koje je obelodanila RTV Mag, 3. jula testirane su 92 osobe od kojih je 30 bilo pozitivno.

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Domu zdravlja "Obrenovac" otvorena je i treća kovid ambulanta. U tri ambulante, dnevno se pregleda u proseku 70 pacijenata sa sumnjama na korona virus.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Press...






Povezane vesti

PREDSEDNIK OBRENOVCA ZARAŽEN KORONOM: Vesić otkrio njegovo stanje, Čučković propušta potpisivanje važnog projekta

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020

Zamenik gradonačelnika Beograda izrazio nadu da će se predsednik beogradske opštine brzo oporaviti...Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković zaražen je korona virusom. To je danas u Obrenovcu rekao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, dodajući da se Čučković oseća dobro...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.