PREDSEDNIK OBRENOVCA ZARAŽEN KORONOM: Vesić otkrio njegovo stanje, Čučković propušta potpisivanje važnog projekta

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 13:53

PREDSEDNIK OBRENOVCA ZARAŽEN KORONOM: Vesić otkrio njegovo stanje, Čučković propušta potpisivanje važnog projekta

Zamenik gradonačelnika Beograda izrazio nadu da će se predsednik beogradske opštine brzo oporaviti.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković zaražen je korona virusom. To je danas u Obrenovcu rekao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, dodajući da se Čučković oseća dobro i da nema nikakve simptome.

- Nema nikakvih simptoma, osim što mora da bude kod kuće. Verujem, brzo će ponovo biti zajedno sa nama - rekao je Vesić.

Vesić je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas u Obrenovcu prisustvovao potpisivanju ugovora za projektovanje i izvođenje radova na regeneraciji bunara na izvorištu Vić bare u Obrenovcu, kojem je trebalo da prisustvuje i Čučković.

- Žao mi je što nije tu (Čučković), jer je zaista uložio velike napore da se ovaj projekat desi - dodao je Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.