Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski novinar više od 40 dana štrajkuje glađu, u teškom zdravstvenom stanju

ZAGREB - Zdravstveno stanje Domagoja Margetića, kontroverznog i nagrađivanog novinara iz Zagreba, koji već više od 40 dana štrajkuje glađu zbog pritisaka i prijetnji smrću kojima je, kako napominje, izložen kao i njegova porodica, početkom ove sedmice ušlo je u kritičnu fazu, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

HND ponovno poziva institucije da istraže napade na Domagoja Margetića koji štrajka glađu

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Okt.2018

ZAGREB - Hrvatsko novinarsko društvo (HND) ponovno je u srijedu pozvalo hrvatske institucije da istraže i procesuiraju prijetnje i napade na novinara Domagoja Margetića koji već 42. dan štrajka glađu i odbija hospitalizaciju unatoč sve kritičnijem zdravstvenom stanju...Nakon što se Maregtićevo...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.