Holandski policajci ubili naoružanu osobu u blizini centralne banke

Izvor: Beta, 06.Feb.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandski policajci ubili naoružanu osobu u blizini centralne banke

Holandska policija je saopštila da su njeni pripadnici večeras pucali i ubili naoružanu osobu na ulici, u blizini centralne banke Holandije.Amsterdamska policija je navela na Tviteru da je osumnjičeni upucan kada je prišao policajcima s pištoljem, i da je u incidentu ranjen prolaznik. Policija je blokirala deo ulice radi istrage. Drugi detalji za sada nisu objavljeni.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holandija: Pucnjava u blizini banke, napadač ubijen

Izvor: B92, 06.Feb.2019

Holandska policija je saopštila da su njeni pripadnici večeras pucali i ubili naoružanu osobu na ulici, u blizini centralne banke Holandije...Amsterdamska policija je navela na Tviteru da je osumnjičeni upucan kada je prišao policajcima s pištoljem, i da je u incidentu ranjen prolaznik...Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.