Holandija: Jedna osoba ubijena, nekoliko povređenih u napadu na tramvaj u Utrehtu

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija: Jedna osoba ubijena, nekoliko povređenih u napadu na tramvaj u Utrehtu

EPAProtivteroristička jedinica na mestu napada u Utrehtu Jedna osoba je poginula, a nekoliko je povređeno u holandskom gradu Utrehtu kada je nepoznati muškarac pucao na tramvaj, zatim seo u automobil i pobegao. Do napada je došlo u zapadnom delu grada koji je potom blokirala policija, a odmah su stigle i hitne službe. Policija je saopštila […] Članak Holandija: Jedna osoba ubijena, nekoliko povređenih u napadu na tramvaj u Utrehtu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Holandija: Tri osobe ubijene, a nekoliko povređeno u napadu na tramvaj u Utrehtu

Izvor: Danas, 18.Mar.2019

EPAProtivteroristička jedinica na mestu napada u Utrehtu Tri osobe su ubijene u napadu na tramvaj u holandskom gradu Utrehtu, saopštio je gradonačelnik. U napadu koji policija defniše kao „teroristički motivisan napad“ povređeno je 9 osoba. Policija traga za 37-ogodišnjim Gokmenom Tanisom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.