Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2023, 12:38

Helez daje izjavu u Tužilaštvu BiH: Imam puno informacija, sve ću da kažem

SARAJEVO - ​U Tužilaštvu BiH formiran je predmet u Odjeljenju za terorizam u okviru kojeg je pozvan ministar odbrane BiH, Zukan Helez, da da iskaz. Ali, kako je Zukan Helez za "N1" potvrdio, danas daje izjavu u Tužilaštvu BiH kao svjedok.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državni ministar odbrane dao iskaz u Tužilaštvu BiH o navodima o vojnim kampovima u RS

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2023

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine (BiH) Zukan Helez dao je izjavu 27. novembra u Tužilaštvu BiH, nakon što je ova pravosudna institucija tri dana ranije formirala predmet u okviru kojeg Helez treba dati iskaz poslije iznošenja u javnosti tvrdnje o postojanju vojnih kampova u istočnom dijelu Bosne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Tužilaštvo se oglasilo u saslušanju Heleza

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2023

SARAJEVO – Zukan Helez, ministar odbrane BiH Helez, danas je saslušan pred tužiocem iz Odsjeka za terorizam, a povodom toga se oglasilo i Tužilaštvo BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.