Hapšenje osumnjičenog za teška ubistva u NS / VIDEO

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje osumnjičenog za teška ubistva u NS / VIDEO

Beograd -- Policija je uhapsila 34-godišnjeg S.J., i odredila pritvor M. K. (32) zbog dvostrukog teškog ubistva počinjenog u Novom Sadu.

Dvojica mladića su pretučena do smrti ispred jedne kafane u Novom Sadu, a njihova beživotna tela u ranim jutarnjim satima pronašla je Hitna pomoć.

U saopštenju Policijske uprave Novi Sad se navodi da je javni tužilac okarakterisao događaj kao teško ubistvo i da policija traga za osumnjičenima.

Prethodno su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u medijima pojavile oprečne informacije, RTV je javio da se u ranim jutarnjim časovima dogodila pucnjava ispred jednog ugostiteljskog objekta, dok je portal 021.rs saznao da su mladići pretučeni nasmrt.

"Večernje novosti" su prenele saznanja da su ubijeni Dario Rok Licer i Dragan Jovanović, poznatiji kao Gidra, koji je nedavno preživeo pokušaj ubistva.

"Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu danas oko 15 časova uhapšen je S. J. (34), osumnjičen za dvostruko teško ubistvo počinjeno noćas u tom gradu", saopštila je potom policija.

Inspektori kriminalističke policije uhapsili su osumnjičenog na Bulevaru Jaše Tomića.

Potom je pritvoren M.K. (32) zbog sumnje da je pomogao ranije uhapšenom S.J.

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je M. K. vozio S. J. automobilom i krio ga u svom stanu u kome je policija pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.