HAOS NA PUTU KOD NOVOG SADA: Prevrnuo se kamion, vozač se zaglavio u kabini

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 22:26

HAOS NA PUTU KOD NOVOG SADA: Prevrnuo se kamion, vozač se zaglavio u kabini

Dolaskom na mesto događaja u 14:51 časova utvrđeno je da je došlo do sudara između dva teretna vozila

Danas oko 14:30 časova došlo do prevrtanja kamiona na putu između Temerina i Siriga i da se vozač nalazi zarobljen u kabini vozila.

Na mesto događaja poslato je jedno vozilo sa jednim vatrogascem iz VSO Temerin i jedno vozilo sa šest vatrogasaca iz VSB Novi Sad.

i da je tom prilikom jedno vozilo sletelo u atar i da je vozač ostao zaglavljen u kabini vozila.

Lice je oslobođeno uz pomoć hidrauličnog alata i predato ekipi hitne medicinske pomoci. Na mesto događaja prisutna je policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAŠAN UDES KOD TEMERINA: Sudarila se dva kamiona, jedan teretnjak sleteo kraj puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2021, 10:45

Na mesto nesreće odmah su bila upućena dva vozila sa vatrogascima..Na putu između Temerina i Siriga sudarila su se dva kamiona, posle čega je jedno vozilo sletelo pored puta...Vozač je ostao zarobljen u kabini kamiona. Na teren su odmah bila upućena dva vozila sa vatrogascima...Oni su oslobodili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.